Kwaliteit

Wij streven naar de beste zorg voor onze patiënten.
Kwaliteit staat daarom bij ons op één.


WGBO

In verschillende wetten, zoals de Wet op de geneeskundige behandelingsovereenkomst (de WGBO), de wet klachtrecht cliënten zorgsector, de Kwaliteitswet zorginstellingen en in onderdelen van de Wet BIG, zijn patiëntenrechten en -plichten opgenomen. ​

Een uitwerking van de WGBo is de Modelregeling Fysiotherapeut-Patiënt. Deze Modelregeling is door het KNGF met de NPCF gezamenlijk opgesteld.

FysioVitae verwijst u graag naar www.rijksoverheid.nl onder de noemer rechten van de patiënt.


Registratie

Al onze therapeuten staan ingeschreven in het BIG-register. Deze registratie geeft duidelijk over de bevoegdheid van de therapeut. Als je voldoet aan alle richtlijnen en eisen van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) kom je in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR).

Klantbeoordeling

Uw mening is bij ons van belang!
Wij willen onszelf constant verbeteren en hebben daarbij uw hulp nodig als patiënt.
Daarom doen wij mee aan een tevredenheidsonderzoek van Qualizorg. Hiermee vragen wij u om anoniem een vragenlijst in te vullen en ons daarmee een beoordeling te geven.


Netwerken

Al onze therapeuten hebben verschillende specialisaties. Zo kunnen wij u de beste zorg verlenen. Wij plannen u in bij de juiste therapeut en verwijzen u zo nodig door naar een gespecialiseerde collega of andere specialist. ​

Om nog meer kwaliteit te geven aan uw zorg zijn wij aangesloten bij:

  • Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF)
  • Nederlands Vereniging Voor Manuele Therapie (NVMT)
  • Knienetwerk Noord-Limburg
  • Schoudernetwerk Zuidoost Nederland
  • Chronisch ZorgNet
  • ShockwaveNet

Image
Image
Image
Image
Image
Image