Babymassage

Dit is een super leuke cursus voor kersverse papa’s of mama’s die de achtergrond en technieken van de babymassage willen leren toepassen op hun pasgeboren kindje.De Shantala babymassage heeft zijn oorsprong in India en werd daar dagelijks tijdens de verzorging van de baby toegepast. De technieken zijn eenvoudig en gemakkelijk om te leren, de baby vindt het heerlijk ontspannen en voor ouders is dit een fijne manier om aandacht te hebben voor je kindje.

Voor wie?

De massage kan bij iedere baby’s toegepast worden vanaf 6 weken tot ongeveer 6 maanden (totdat de baby gaat rollen/kruipen) en heeft o.a. positieve invloed op:

  • De natuurlijke binding/hechting tussen ouder en kind
  • Vermindering van veelvuldig huilen
  • Vermindering van darmkrampjes
  • Vermindering van spanning / overstrekken
  • Het beter kunnen verdragen van (tast) prikkels bij overgevoeligheid hiervoor

Cursus inhoud

De cursus bestaat uit 4 lessen van 1 uur en wordt gegeven in kleine groepjes van max. 6 ouders met 6 baby’s, waarbij er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht . De docent is een kinderfysiotherapeut die opgeleid is in het geven van babymassage en laat de houdingen en handelingen zien met een pop. De ouders gaan deze technieken vervolgens gedurende de les oefenen met hun baby. De docent begeleid en ondersteund waar nodig. De cursus is inclusief een flesje massageolie en cursus map.

Tijden

  • Eenmalig 1 kennismaking les van 1 uur inclusief massage olie tijdens de les € 20,-
  • Totale cursus bestaande uit 4 lessen* van 1 uur inclusief flesje massageolie/cursusmap € 85,-

Bovenstaande prijzen gelden voor de cursus in groepsverband. Er is ook de mogelijkheid individueel de babymassage te volgen in overleg en tegen een aangepast tarief.

* Bij een groepsgrootte van minder dan 4 bestaat de cursus uit 3 lessen.

LET OP: Sommige zorgverzekeraars geven een vergoeding voor deze cursus dus vraag dit na.

TIP: De kennismaking les of cursus Babymassage is ook erg leuk om cadeau te doen voor een babyshower of als kraamcadeau. Cadeaubonnen zijn hiervoor verkrijgbaar!

Voor meer informatie en aanmelding kun je mailen naar Shoi-Lan Mok via s.l.mok@fysiovitae.nl

Voor elke aandoening een passende fysiotherapeut.

Maak kennis met ons team en vind de juiste specialist voor uw klacht of maak direct een afspraak en wij zorgen dat u bij de voor beste specialist terecht komt!

Maak direct een afspraak